Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik vond zelf dat ik het niveau van Feyenoord aan kon’

Sven van Beek speelt nu zijn wedstrijden voor SC Heerenveen maar vroeger was dat wel anders. Hij was mandekker bij Feyenoord maar werd uiteindelijk te licht bevonden. Toch hoopt hij nog altijd op een mooie transfer.

“Ik heb pech gehad in mijn loopbaan. Ik vond zelf dat ik het niveau van Feyenoord altijd aan kon en nog steeds aan kan, maar door blessures is het anders gelopen. Ik zie Heerenveen niet als een stap terug, helemaal niet. Maar ik hoop dat mijn periode hier een opstap is om weer verder te gaan”, vertelt de mandekker in gesprek met FeanFan Magazine.

“Ik vind dat iedereen ambitie moet hebben. Heerenveen is een mooie club, staat hoog aangeschreven. Maar je moet altijd proberen om je plafond hoger te leggen”, aldus Van Beek, die benadrukt dat hij het naar zijn zin heeft bij de Friese club en niet per se deze zomer weg moet. “Ik wilde het plezier terugvinden en een heel seizoen spelen. Dat is gelukt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *