Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Calvin Bassey al op weg naar Amsterdam na verhoogd bod’

Calvin Bassey lijkt hard op weg te zijn naar Ajax. De Amsterdammers hebben namelijk nu al een verhoogd bod voor hem neergelegd bij zijn werkgever Rangers FC. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

De verliezend Europa League-finalist vroeg circa 25 miljoen euro, Ajax heeft volgens het AD water bij de wijn gedaan. Er is nog steeds sprake van een ‘klein gat’ tussen vraag en aanbod, maar dat verschil lijkt overbrugbaar. Waarschijnlijk volgt er binnen enkele dagen een akkoord tussen beide clubs en kan Bassey zelfs met Ajax mee naar Oostenrijk. Daar wordt een trainingskamp belegd, inclusief oefenwedstrijden tegen Red Bull Salzburg en Eintracht Frankfrurt.

Bassey is door manager Giovanni van Bronckhorst al buiten de selectie voor het oefenduel met Blackpool gehouden. Hij heeft al met Ajax-trainer Alfred Schreuder gesproken en is persoonlijk nagenoeg rond met de Amsterdammers. De international van Nigeria moet de opvolger worden van Lisandro Martínez, die voor 55 miljoen euro naar Manchester United verkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *