Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Cody Gakpo dreigt toch te vertrekken uit Eindhoven’

Een nachtmerrie in Eindhoven dreigt uit te gaan komen. Namelijk het vertrek van sterspeler en Oranje-international Cody Gakpo.

Het is geen geheim dat Gakpo overweegt om deze zomer zijn vleugels uit te slaan. De Eindhovenaar lonkt naar een buitenlands avontuur, maar vooralsnog is het rustig op de transfermarkt. Bij trainer Ruud van Nistelrooy en de leiding van PSV groeide dan ook de hoop dat de aanvaller nog één seizoen in het Philips Stadion actief blijft.

Tuttomercatoweb komt echter met slecht nieuws voor PSV. AC Milan overweegt zich deze zomer op verschillende aanvallende posities te versterken. Álvaro Morata (Atlético Madrid) en Noa Lang (Club Brugge) behoren tot de kandidaten, maar ook Gakpo zou hoog op het wensenlijstje staan.

Het Italiaanse medium stelt dat de Milan-leiding zéér gecharmeerd is van Gakpo. Dat heeft er deels mee te maken dat de PSV-aanvaller op verschillende posities uit de voeten kan, waardoor de kampioen van de Serie A overweegt om alsnog een poging te ondernemen om hem binnen te halen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *