Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Rangers-speler: ‘Ajax het beste team waar ik ooit tegen heb gespeeld’

Ryan Jack kende gisteren een slechte avond met zijn club Rangers in de Johan Cruijff ArenA. Ze werden van het kastje naar de muur gestuurd en verloren uiteindelijk met 4-0.

“We moeten weer opstaan na twee van dit soort zure verliespartijen”, vertelt Jack tegenover de camera’s van BT Sport. “Het lijkt me duidelijk dat als je twee keer achter elkaar met 4-0 verliest, dat je daar persoonlijk en als team een flinke tik van krijgt.” Rangers FC verloor afgelopen zaterdag ook al The Old Firm van Celtic in de competitie met dezelfde cijfers als woensdagavond tegen Ajax.

Ook richt Jack zich nog even tot de teleurgestelde Schotse fans. “Ik wil in ieder geval ook mijn excuses aanbieden aan de fans. Zij offeren zichzelf op om helemaal hiernaartoe te komen reizen om ons aan te moedigen en alles wat we dan kunnen doen is sorry zeggen voor vandaag.” Aanstaande zaterdag wacht voor Rangers wederom een belangrijke wedstrijd, dan is Aberdeen in de competitie de tegenstander.

Jack was niet verbaasd over het volgens hem torenhoge niveau dat Ajax liet zien. “Ja, dit is hoe zij spelen. Dit is het niveau van Ajax. De trainer zei al dat we op het hoogste niveau moesten spelen en dat was ook zo. Dit is echt een van de beste teams waar ik ooit tegen heb gespeeld. Als we dit niveau doorzetten deze Champions League dan gaan we geen wedstrijd winnen tegen dit soort tegenstanders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *