Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV doet het in zijn broek voor Feyenoord’

Feyenoord maakte midweeks gehakt van het Oostenrijkse Sturm Graz. In eigen huis wonnen de Rotterdammers met maar liefst 6-0. Analist Johan Derksen denkt dat PSV het in zijn broek doet aanstaande zondag.

Aan tafel bij het praatprogramma Veronica Offside stelt René van der Gijp dat Arne Slot wel een geweldige trainer moet zijn. “Als jij bijna zeven nieuwe spelers inpast en je kan die spelers zo duidelijk maken wat ze wel en niet moeten doen en je ziet dan dit voetbal, dan heb je het geweldig gedaan. Je kan ook nog zes maanden de opmerkingen horen dat hij nog even tijd nodig heeft.”

Derksen denkt dat PSV een zware wedstrijd kan verwachten. “Ik denk dat PSV het in zijn broek doet zondag.” Volgens de voetbaljournalist heeft Ruud van Nistelrooy het momenteel lastig in Eindhoven. “Ruud is een beginnende trainer die met tegenslag te maken heeft. Dan gaat iedere beginnende trainer twijfelen en dat is heel normaal. Die heeft een gewoon een paar overwinningen nodig. Hij heeft best een aardig elftal, maar heeft het nog niet aan het voetballen gekregen. Arne Slot heeft dat wel voor elkaar. Het wordt een hele interessante wedstrijd.”

Volgens Derksen is de druk dan ook groot voor Van Nistelrooy. “Er staat voor PSV een enorme druk op die wedstrijd. Als je die verliest gaat iedereen lopen zeiken natuurlijk: dan wordt Van Nistelrooy in twijfel getrokken, naar het aankoopbeleid gaat kritisch gekeken worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *