Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arjen Robben: ‘Misschien ben ik over vijf jaar wel manager bij een supermarkt’

Arjen Robben weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Wel houdt de voormalig stervoetballer de optie open om actief te blijven in de voetbalwereld.

Robben sport veel en brengt veel tijd door met zijn gezin. “Mijn vrouw werkt twee dagen in de week, dus ik moet twee dagen huisman zijn”, vertelt de kersverse bondsridder van de KNVB in De Telegraaf. Daarnaast is hij trainer van Be Quick O15 uit Groningen, waar zijn oudste zoon in speelt. “Het is leuk om op deze manier met het spelletje bezig te zijn.”

Of hij zich verder wil ontwikkelen als trainer weet Robben nog niet. “Ik ga uiteindelijk wel weer iets doen. Ik ga niet, tot ik er niet meer ben, helemaal niks doen. Maar voor nu haal ik hier plezier uit en vind ik het genoeg. Ik ga niet de ambitie uitspreken: over vijf jaar zie je me terug als hoofdtrainer of als technisch directeur. Misschien ben ik dan wel manager bij een supermarkt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *