Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Gretar Steinsson in beeld als technisch directeur van PSV’

Voormalig AZ-speler Gretar Steinsson staat in de belangstelling van PSV om daar de nieuwe technisch directeur te worden. Hij is momenteel in dienst bij Tottenham Hotspur als perfomance director.

In deze functie dient de IJslander als tweede technische man achter Fabio Paratici. Voor zijn periode bij de Spurs was hij werkzaam als technisch adviseur van de IJslandse voetbalbond en scout bij Everton. In zijn tijd bij The Toffees werkte Steinsson samen met toenmalig technisch directeur Marcel Brands. Laatstgenoemde is momenteel algemeen directeur bij PSV waardoor de link logisch te verklaren is.

Steinsson speelde tussen 2006 en 2008 voor AZ Alkmaar. In zijn periode bij AZ was Marcel Brands technisch directeur bij de Alkmaarders. Nadat de IJslander in 2013 zijn carrière beëindigde doorliep Steinsson de opleiding Voetbalmanangement bij het Cruyff Institute, waarna hij bij AZ aan de slag ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *