Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Van Basten ergert zich gruwelijk: ‘Kwalijk, echt een zeikerd, een nare man’

Voormalig topspits en huidig analist Marco van Basten ergert zich kapot aan het gedrag van de Braziliaanse vedette Neymar. Gisteren speelde hij met PSG met 0-0 gelijk op bezoek bij Stade Reims en pakte weer eens uit met zijn vervelende gedrag.

De Braziliaanse aanvaller kwam zaterdag als invaller van de bank. “Hij is eigenlijk de initiatiefnemer van dat verkeerde gedrag. Daardoor gaan andere mensen ook verkeerde dingen doen”, vertelt Van Basten bij Ziggo Sport. “Ik vind het slecht voor zo’n grote ploeg, het werd een heel vervelende wedstrijd. Met name Neymar vond ik daarin een kwalijke rol hebben. Hij loopt ook constant uit te dagen, het is echt een zeikerd.”

Volgens Van Basten vraagt Neymar ‘er om om af en toe een paar tikken te krijgen’. “Want hij deelt ook uit en dan doet hij heel stoer. Daarna is hij weer de geplaagde jongen… Het is echt een dweil van een vent. Het is een goede speler, maar hij is overal mee bezig behalve met voetballen. Hij is aan het lullen met de scheids, met de tegenstander. En je mag hem niet aanraken, onze lieve Heer… En maar komedie maken, een nare man.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *