Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREKEND: Geen WK voor Sadio Mané

Geen WK voor Sadio Mané. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. De aanvaller die met Senegal tegen Nederland zou uitkomen heeft een blessure opgelopen. Hij viel dinsdagavond geblesseerd uit tijdens de monsterzege van Bayern München op Werder Bremen (6-1).

De schade valt niet mee: Mané is te geblesseerd om deel te nemen aan het WK in Qatar. Dat is een gigantische klap voor Oranje-opponent Senegal. Mané heeft last van een pees, meldt L’Équipe. Hij staat ‘een aantal weken’ aan de kant, waardoor de aanvaller het WK op zijn buik kan schrijven. “Ik hoop dat het niets ernstigs is, maar ik weet het niet zeker”, liet Bayern-trainer Julian Nagelsmann al weten bij Sky Sport. De Senegalese bondscoach Aliou Cissé maakt vrijdag de definitieve selectie bekend.

Het WK begint voor Senegal over twaalf dagen met een wedstrijd tegen het Nederlands elftal. De andere tegenstanders in de poule zijn gastland Qatar en Ecuador.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *