Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DONE DEAL! Champions, Europa en Conference League-voetbal naar Ziggo

Ziggo heeft een grote slag geslagen in voetballand. Vanaf het seizoen 2024/2025 worden namelijk alle wedstrijden uit de Champions League, Europa league en Conference League uitgezonden bij de betaalzender. Dit betekend een harde klap RTL7, SBS6 en Veronica.

Het is voor het eerst dat alle Europese competities in handen zijn van één zender. Ziggo heeft een contract van 2024 tot 2027 getekend met de UEFA. “Alle voetbalwedstrijden van de deelnemende Nederlandse clubs zijn voor iedereen in Nederland in ieder geval gratis te streamen via de Ziggo GO-app. Ziggo-klanten kunnen de belangrijkste wedstrijden bovendien ook zien op kanaal 14.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *