Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Gabriel Jesus maanden niet inzetbaar voor Arsenal’

Slecht nieuws voor Arsenal. Aanvaller Gabriel Jesus is namelijk de komende maanden niet inzetbaar vanwege een knieblessure. Deze liep hij op tijdens het WK in Qatar en moet nu onder het mes.

In eerste instantie werd er gesproken over een herstelperiode van ongeveer vier weken. Inmiddels, na een aantal medische onderzoeken, blijkt dat Jesus er ongeveer drie maanden uit zal liggen. Er zou ook een operatie nodig zijn.

Mocht hij daadwerkelijk zolang uit de roulatie liggen, dan mist hij liefst tien competitiewedstrijden met The Gunners. Jesus, die afgelopen zomer overkwam van Manchester City, is dit seizoen een van de smaakmakers bij Arsenal, dat koploper van de Premier League is. Hij maakte vijf doelpunten en tekende al voor zes assists.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *