Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV moet een mooi bedrag aan me overhouden’

Cody Gakpo speelt momenteel met Oranje een prima WK in Qatar. Een transfer lonkt voor de PSV-aanvaller. Hij heeft zich in de kijker gespeeld van de grote clubs uit Europa. De focus gaat bij Gakpo eerst op de wedstrijd tegen Argentinië, al wil hij wel dat PSV goed aan hem gaat verdienen.

Gakpo merkt dat hij een ontwikkeling doormaakt en veel zakelijker is gaan spelen. “Vroeger was het veel extremer, pingelde ik nog meer en wilde ik bij elke bal die ik kreeg een actie maken. Nu spelen er hele andere belangen en moeten we het echt met z’n allen doen”, stelt de aanvaller tegenover De Telegraaf.

Dat de aanvaller dankzij zijn goede optredens wordt gezien als wereldster en veel aandacht trekt doet hem momenteel niet zoveel. “Ik zit in een tunnel naar de volgende training of de volgende wedstrijd. Natuurlijk is tegen Senegal scoren wel iets anders dan tegen Excelsior, want ik weet wel waar ik ben.”

Gakpo is na de wedstrijd tegen Argentinië niet van plan om met Messi op de foto te gaan. Dat deden de Australiërs wel na hun nederlaag tegen de Argentijnen, maar volgens de PSV-aanvaller staan de Oranje-internationals daar boven. “Ik denk dat wij als Nederlands elftal zo ver zijn dat wij dat nooit zullen doen. Wij gaan er gewoon alles aan doen om die kwartfinale te winnen. We spelen ook niet tegen Messi, maar tegen Argentinië.”

De aanvaller wil nog niet ingaan op een eventuele transfer en zegt dat het Nederlands elftal nu voorop staat, maar laat wel weten waarop hij hoopt. “Het is me veel waard dat PSV uiteindelijk een mooi bedrag aan me overhoudt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *