Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Club uit de Premier League lonkt voor Rick Karsdorp’

Het Engelse Fulham heeft interesse in Roma-back Rick Karsdorp. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Karsdorp ligt momenteel in de clinch met zijn club AS Roma en trainer José Mourinho. De coach uitte openlijk zijn kritiek op de rechtsback en dat heeft ertoe geleid dat de relatie tussen de twee en ook de relatie tussen Karsdorp en de club flink is bekoeld. Nu lonkt er mogelijk een uitweg naar de Premier League.

Fulham zou geïnteresseerd zijn om de oud-Feyenoorder over te nemen van de Serie A-club. De directie van AS Roma en Mourinho hebben al duidelijk gemaakt dat ze alleen openstaan voor een permanente transfer of een ruil met een andere speler. Fulham is momenteel de club met de meeste interesse en overweegt een bod na het WK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *