Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord en PSV worden eerder kampioen dan Ajax’

Nog even en dan wordt er weer afgetrapt in de Eredivisie. Feyenoord is momenteel de koploper maar kort daarachter volgen Ajax en PSV. Wie heeft nu de meeste kans om aan het eind van de rit met schaal te staan?

Aad de Mos zegt in de podcast ‘Twee Viertje met Aad’ dat hij in ieder geval weinig verwacht van Ajax, dat gewoonweg géén indruk maakte in de eerste seizoenshelft. “Als we een barometer zouden maken, dan komt Ajax bij mij op de derde plaats. Feyenoord op de eerste plaats wat betreft vertrouwen, wat ik zie en wat ik hoor en lees. Dan heb ik daarnaast PSV en dan ex aequo op de derde plaats heb ik AZ en Ajax.”

Dat zou misschien kunnen veranderen als de Amsterdammers een grote aankoop doen. De naam van Hakim Ziyech komt hier en daar weer bovendrijven, maar is de Marokkaan überhaupt nog wel haalbaar na het WK? “Ja, nou ja, ik vind het ook nooit zo geweldig: terugkomen naar je club. Terwijl je niet een kind van het huis bent. Dat is natuurlijk moeilijk. En Blind was natuurlijk een kind van het huis. Vanaf de jeugd. Ziyech heeft een aantal tussenstations gehad en hij kan door zijn optreden voor Marokko zeker een andere club uitzoeken. Dat zou ook beter zijn voor Ziyech denk ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *