Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord ziet sterkhouder training niet afmaken

Gernot Trauner heeft de training van Feyenoord vandaag niet weten af te maken vanwege fysieke klachten. De Oostenrijker leek dinsdag nog vol mee te trainen met de groep. Daarmee leek hij verlost te zijn van klachten.

Donderdag taaide de centrumverdediger echter weer met pijn af. Dat was een halfuur voor het einde van de training. Het is nog onbekend hoe ernstig de klachten zijn.

Er is ook goed nieuws voor de Rotterdammers: Mats Wieffer meldde zich weer op het trainingsveld. De 23-jarige speelde tegen Stade Rennais niet mee wegens een blessure, maar die lijkt mee te vallen. Hij trainde nog niet mee met de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *