Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Napoli wil David Neres halen als vervanger van Lozano’

Napoli heeft David Neres hoog op haar lijstje staan als nieuwe versterking. Hier maakt het Italiaanse medium Corierre dello Sport melding van. Hij zou de vervanger moeten worden van Hirving Lozano die zijn contract weigert te verlengen.

Neres scoorde dit seizoen acht doelpunten en was acht keer aangever in 22 wedstrijden voor Benfica. Napoli zou onder de indruk van zijn veelzijdigheid zijn en ziet dat hij zowel op de linkerflank als de rechterflank kan spelen.

Een goedkoper alternatief voor Napoli is Sassuolo-vleugelspeler Laurienté, die net 24 is geworden en slechts tien miljoen euro kostte om deze zomer over te stappen van FC Lorient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *