Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alfred Schreuder staat op rand van ontslag’

Aad de Mos vreest voor de toekomst van Alfred Schreuder bij Ajax. Mochten de Amsterdammers namelijk ten onder gaan tegen FC Twente aankomende week dan zou het wel eens over kunnen zijn voor hem.

Hij beleefde een sterke start als Ajax-trainer, maar gedurende de eerste seizoenshelft begon het te rommelen. De laatste vier competitieduels werden niet gewonnen. “Ik krijg er Danny Blind-vibes van”, reageert AD-journalist Sjoerd Mossou in Panenka. “Dat heb ik bij Schreuder ook een beetje. Wat hij ook zegt, wat hij ook beslist, wat hij ook doet: het is uiteindelijk bijna niet te winnen.”

In het AD-programma komt ook De Mos aan het woord. De voormalig voetbaltrainer is héél duidelijk over de toekomst van Schreuder: “We hadden het er net over: zaterdagavond om elf uur kan het afgelopen zijn. Als je Twente-thuis niet wint, dan is het over en sluiten. Hoe graag je het ook wil als club en als spelersgroep, maar dan kom je de ArenA niet meer uit.”

Het thuisduel met FC Twente is dus cruciaal voor Schreuder. “Ja, absoluut. Dit is dé wedstrijd, niet die in Rotterdam”, zo refereert Mossou aan de daaropvolgende Klassieker tegen Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *