Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alfred Schreuder ontslagen na Feyenoord – Ajax’

Aankomende zondag staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. Een cruciale wedstrijd voor de Amsterdammers en trainer Alfred Schreuder. Ze zijn bezig aan een erbarmelijk slecht seizoen en volgens journalist Valentijn Driessen zal hij worden ontslagen als ze tegen een dikke nederlaag aanlopen tegen de rivaal.

“Als Alfred Schreuder met 4-0 of 5-0 verliest krijgt hij ontslag”, beantwoord Driessen de vraag van Genee. “Hij zal zelf niet opstappen, dat geloof ik niet. Hij weet denk ik wel dat het dan zijn laatste wedstrijd is geweest.”

Driessen stelt dat de oefenmeester zijn leiderschapsstijl wel iets heeft aangepast. “Hij is iets dichter op de groep gaan zitten, wat de spelersgroep ook graag wilde en bij hem heeft aangegeven. Daardoor heeft hij een iets andere benadering dan in de eerste seizoenshelft, waarin hij het vaak overliet aan de ervaren spelers. Dat werkte alleen niet.”

De Ajax-watcher zegt echter wel dat zondag allesbepalend zal zijn voor Schreuder en haalt daarnaast ook nog een aantal Ajax-aankopen door de mangel. “Die Bassey blijft maar opgesteld worden, gelukkig voor Ajax komt hij zondag waarschijnlijk weer centraal te spelen. Dat kan hij wel redelijk, maar de opbouw verzorgen bij Ajax blijft een probleem. Die Mexicaan (Jorge Sánchez, red.) kan er ook helemaal niks van. En dat geldt ook voor Edson Álvarez. Die hadden ze allang aan Chelsea moeten verkopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *