Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

NEC-speler: ‘Ik was overtuigd dat ik kon slagen bij Feyenoord’

Philippe Sandler speelde afgelopen seizoen slechts 51 minuten voor Feyenoord. De mandekker had veel blessureleed en daarom besloten de Rotterdammers zijn contract niet te lichten. Hij vertrok naar NEC. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij te kennen teleurgesteld te zijn in het feit dat Feyenoord niet met hem wilde doorgaan.

“Ik heb mezelf niet kunnen laten zien bij Feyenoord doordat ik geblesseerd binnenkwam en dat duurde langer dan gehoopt. Dan is het leuk om de Conference League-finale te halen, maar ik heb niet echt aan die prestatie bijgedragen. Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet met me verder wilde, want ik had het heel erg naar mijn zin en was ervan overtuigd dat ik alsnog kon slagen,” begint Sandler.

Begin 2022 vertrok de verdediger na vier jaar bij Engelse grootmacht Manchester City waar de Nederlander eigenlijk alleen maar trainde. “Ik vind niet dat mijn periode bij Manchester City is mislukt. Ik trainde dagelijks met jongens als Kompany, De Bruyne en Aguero. Nou, daar word je echt wel een betere speler van. Ik had het niet willen missen. Het was een jongensboek. Ik zat daar in een compleet andere wereld,” aldus Sandler. “Ik geniet nu meer dan voorheen. Ik heb geen wrokgevoelens, zo van: als ik niet al die zware blessures had gehad, dan had ik nu nog bij Manchester City gespeeld. Ik heb nou eenmaal veel pech gehad, maar ik ben altijd vrolijk gebleven, omdat ik mentaal sterk ben. Ik ben heel blij met NEC en wil met deze club Europees voetbal halen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *