Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Danny Blind snapt helemaal niets van Ajax’

Danny Blind is van mening dat Ajax veel te lang heeft gewacht met het ontslag van trainer Alfred Schreuder. Hij vindt namelijk dat er eerder had moeten worden ingegrepen als er verandering nodig werd geacht.

“Het is uiterst teleurstellend, maar totaal niet onverwacht”, stelt Blind over het ontslag van Schreuder na het gelijkspel tegen FC Volendam (1-1). “Qua resultaten begon hij nog goed, maar het is nooit rustig geweest, met alle perikelen eromheen. Dan is het duidelijk.”

Blind begrijpt echter weinig van het moment van het ontslag. “Nee, dat snap ik dan weer niet zo”, stelt hij bij Ziggo Sport. “Ik denk dat je het eerder had kunnen of moeten doen, als je daarin een andere keuze wilde maken. Dan had je vanaf november een andere aanloop kunnen hebben. Nu moet je dat doen terwijl je net een paar weken bent opgestart. Dat is nooit ideaal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *