Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Jordy Clasie wil zijn oude liefde pijn gaan doen

Aankomend weekend staat de kraker tussen Feyenoord en AZ op het programma. Een pikante wedstrijd voor AZ-middenvelder Jordy Clasie. Hij heeft namelijk een verleden bij de club uit Rotterdam-Zuid. Hij kijkt er met veel plezier naar uit.

“Het blijft apart. Ik ben opgegroeid bij Feyenoord, heb er vijftien jaar met veel plezier gespeeld. Dat zijn mooie herinneringen. Dan is het leuk om terug te keren, ook al heb ik dat inmiddels een paar keer meegemaakt. Verder denk ik niet veel aan het verleden. Ik ben speler van AZ en focus me volledig op het heden en op de wedstrijd die we moeten winnen. Dit is een belangrijk potje.”

Over Feyenoord besluit hij: “Ze hebben een goede ploeg, met een hoge intensiteit in het druk zetten. Hetzelfde kun je trouwens van AZ zeggen. Dit kan weleens een mooie wedstrijd worden. We strijden om de bovenste plek, in een volle Kuip, met twee ploegen die graag aanvallend voetbal spelen. Wij moeten ervoor zorgen dat we ook zaterdag onszelf blijven en daar vertrouw ik op. Ik heb er zin in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *