Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot met Trauner niet zomaar weer gaan opstellen

Arne Slot zou de Oostenrijkse mandekker Gernot Trauner niet zomaar weer moeten gaan opstellen. Dit is de mening van analist Mario Been. Trauner lag er de afgelopen tijd uit met een flinke kwetsuur en de prestaties van de Rotterdammers zijn in die periode niet achteruit gegaan.

Er werd rekening gehouden met het scenario waarin zijn seizoen ten einde was, maar de kans is reëel dat hij op korte termijn zijn comeback maakt bij Feyenoord. De vraag is of Slot hem meteen weer opstelt.

“Het klinkt misschien gek, maar ik zou niet al te veel wisselen in dit team”, vertelt Been in de Dick Voormekaar Podcast. “Hoe lang heeft Trauner nu geen wedstrijden gespeeld? Nu weet ik wel dat zo’n ervaren speler daar weinig last van heeft, die staat er gewoon weer. Pedersen en Geertruida doen het goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *