Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Lionel Messi uitgeroepen tot beste speler van het jaar

Lionel Messi is gisteren uitgeroepen tot beste speler van het jaar. Geen grote verrassing want de Argentijnse vedette wist wereldkampioen te worden met zijn land. Hij rekende af met zijn teamgenoot Kylian Mbappé.

Om de trofee te winnen diende de aanvaller van Paris Saint-Germain af te rekenen met zijn clubgenoot Kylian Mbappé, die hij tegenkwam in de WK-finale in Qatar. drie doelpunten, maar het was toch Messi die de wereldbeker won: Argentinië versloeg Les Bleus na penalty’s. In totaal was El Pulga op het wereldkampioenschap goed voor zeven goals en drie assists, wat ongetwijfeld de doorslag gaf op het FIFA-gala in Parijs.

Ook Karim Benzema maakte kans op de prijs en de goalgetter van Real Madrid was niet aanwezig op het WK, want hij moest verstek laten gaan met een spierblessure. Wel won hij de Champions League met De Koninklijke, maar ook hij moest zijn meerdere erkennen in Messi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *