Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zomerse transfer Santiago Giménez niet uitgesloten’

De vader van Santiago Giménez sluit een zomerse transfer van zijn zoon niet uit. De aanvaller van Feyenoord wordt de laatste tijd hardnekkig gelinkt aan Sevilla en Benfica.

Christian Giménez, de vader van de Feyenoord-spits, heeft tegenover ESPN gereageerd op de vermeende interesse voor zijn zoon. “We hebben gesproken met Dennis te Kloese (directeur Feyenoord, red.), ik heb een uitstekende relatie met hem. Hij is een fundamenteel onderdeel van het project.”

Giménez senior vervolgt: “Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord. We hebben een vierjarig contract getekend bij deze club en we willen dat Santiago blijft groeien als voetballer. Echter, soms worden beslissingen voor je genomen.”

De vader van Giménez doelt daarmee op interesse van andere clubs. “Er kan belangstelling komen van clubs, zeker wanneer een carrière zoals die van Santiago de goede kant op gaat. Dan kan het lastig worden om iets af te houden. Op dit moment willen we dat hij blijft, maar in de zomerse transferwindow kan zoveel gebeuren. Op dit moment speelt er niets concreets. We kijken in de zomer wel verder.”

Eén gedachte over “‘Zomerse transfer Santiago Giménez niet uitgesloten’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *