Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Gernot Trauner keert geblesseerd terug bij Feyenoord

Gernot Trauner is eerder teruggekomen uit de interlandperiode. Hij kwam namelijk niet ongeschonden uit de strijd in het duel tussen Oostenrijk en Azerbeidzjan. Oostenrijk won het duel uiteindelijk met 4-1.

Naderhand reageerde bondscoach Ralf Ragnick op het uitvallen van de stopper. “Het gaat uiteindelijk bij Gernot om de pijngrens. We zullen zien hoe het verder gaat. Deze beslissing zullen we snel nemen.”

Trauner bleek uiteindelijk niet fit genoeg om tegen Estland in actie te komen maandagavond, waardoor de centrumverdediger terugkeerde naar Rotterdam. Feyenoord zag eerder Lutsharel Geertruida al terugkeren van een blessure, nadat de verdediger uitviel bij zijn Oranje-debuut tegen Frankrijk.

2 gedachten over “Gernot Trauner keert geblesseerd terug bij Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *