Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax en Curacao maken contractnieuws bekend

Ajax en Curacao zijn zeer te speken over de huidige samenwerking. En daarom gaan beide partijen nog een seizoen langer met elkaar door. Sinds 2020 is het eiland Official Partner van de Amsterdammers.

Het logo is zichtbaar op de mouw van het shirt van de Amsterdammers tijdens officiële wedstrijden. De naam van het Caraïbische eiland blijft ook te zien in en rond de Johan Cruijff ArenA en in content op de clubkanalen, aldus Ajax.

Commercieel directeur Menno Geelen is te spreken over de verlengende samenwerking. “Toen we na afloop van vorig seizoen met de selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is gegroeid. Ook hebben de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid van Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen aan kunnen bijdragen.”

Muryad de Bruin, de Managing Director van Curaçao Tourist Board, benoemt de voordelen van de deal met Ajax. “We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts bij Europese wedstrijden.

“De samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma”, besloot De Bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *