Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

MVV is niet spreken over Ronald Koeman Junior

MVV zal het in de play-offs om promotie/degradatie stellen zonder Koen Koston. Hij heeft namelijk in het duel met Telstar een sleutelbeenbreuk opgelopen na een duel met doelman Ronald Koeman Junior. Die krijgt daar de nodige kritiek op.

Met negen doelpunten en twintig assists is Kostons dit seizoen een van de grote smaakmakers aan MVV-zijde. Zijn afwezigheid in de play-offs is dan ook een grote domper voor de huidige nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie. In Maastricht hekelt men Koeman, die in de onderlinge wedstrijd een ‘schandalige overtreding’ beging.

MVV schrijft: “Scheidsrechter Nagtegaal schatte overigens het keiharde inkomen op de doorgebroken Kostons totaal verkeerd in.” De zoon van bondscoach Ronald Koeman kreeg zelfs geen kaart. “Ook op het vervolgens tot de negentigste minuut provocerende gedrag van de doelman richting de Angel Side greep de referee niet in.”

Kostons is naar verwachting zes weken uit de roulatie. Zijn seizoen is daarmee dus al voorbij. Op Twitter noemt de Limburgse eerstedivisionist de actie van Koeman overigens ‘onbesuisd’.

Eén gedachte over “MVV is niet spreken over Ronald Koeman Junior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *