Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kritiek op Brian Brobbey: ‘Mag je niet juichen?’

Sinds een lange tijd maakte Brian Brobbey weer eens een goal voor Ajax in het duel tegen FC Groningen. Maar erg blij leek de aanvaller van de Amsterdammers er niet mee. Analist Robert Maaskant heeft er wel wat over te zeggen…..

“Op het moment dat je een doelpunt maakt, is dat als spits je moment waar je gelukkig van wordt. Mag Brobbey niet juichen? Bij Manchester City vieren ze ieder doelpunt dat ze maken. Dan mag je toch als Brobbey, die net in de Eredivisie is begonnen… Een spits leeft toch van zijn goals, of niet? Ik vind het gek.”

Volgens de oud-trainer is het typerend voor het huidige Ajax. “Je merkt dat ze er bij Ajax allemaal de zenuwen in hebben. Er wordt sowieso lauw gereageerd op doelpunten.” Maaskant stelt dat het een verloren seizoen is geweest voor de Amsterdammers. “Aan de andere kant moet je wel nog steeds. Ik vind het een foute cultuur. Als het in je elftal geslopen is dat het normaal is om te scoren en er niet meer gejuicht hoeft te worden…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *