Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Rav van den Berg verkast naar het Engelse Middlesbrough’

PEC Zwolle-verdediger Rav van den Berg lijkt naar het Engelse Middlesbrough te verkassen. Hier maakt het medium Voetbal International te melden.

“Voor Van den Berg was veel belangstelling uit het buitenland”, schrijft het bovengenoemde blad. “Onder meer van AS Roma, maar ook Brentford schijnt hem op de korrel te hebben gehad. Twee jaar geleden wilde Ajax hem nog overnemen. Uiteindelijk is het Middlesbrough dat met het jongere broertje van Sepp, afgelopen seizoen door Liverpool verhuurd aan Schalke 04, aan de haal gaat.”

Bij PEC heeft Van den Berg nog een contract tot medio 2024, waardoor het eigenlijk verlengen óf verkopen is. Anders blijven de Zwollenaren immers met lege handen achter… “Van den Berg speelde vorig seizoen zeventien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. In de Eredivisie speelde hij tien keer. Door een clausule in het contract van Van den Berg ontvangt PEC niet de hoofdprijs, maar de club heeft dat probleem enigszins weten te beperken door een hoog doorverkooppercentage te bedingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *