Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jizz Hornkamp maakt promotie naar de Eredivisie’

Jizz Hornkamp speelt volgend seizoen in de Eredivisie. Hij verruilt Willem II namelijk voor een avontuur bij Heracles Almelo. Hij had in Tilburg nog een contract voor komend seizoen. Er was ook sprake van een optiejaar, maar Heracles heeft besloten om zijn verbintenis af te kopen. De transfer is maandagavond bevestigd door beide clubs.

Heracles kan een nieuwe spits goed gebruiken. Routinier Samuel Armenteros verlaat de club na de promotie naar de Eredivisie, waar het contract van Rigino Cicilia werd ontbonden. Trainer John Lammers zinspeelde al op een aanwinst voor die positie en die is nu dus gevonden in de persoon van Hornkamp.

Het Brabants Dagblad bericht: “Over de hoogte van de transfersom willen de betrokkenen zoals gebruikelijk niets kwijt, maar bronnen melden dat het binnen Willem II wordt gezien als een sportieve aderlating, maar desondanks een prima deal. Het bedrag dat Hornkamp (die de Tilburgers destijds twee ton kostte) nu oplevert, kan mede gebruikt worden om de selectie te versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *