Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hakim Ziyech maakt alsnog een klappertransfer’

Hakim Ziyech maakt deze zomer wellicht alsnog een transfer naar Al Nassr. Een overgang lonkt namelijk nog steeds voor de aanvaller van Chelsea.

Hij bereikte onlangs al een persoonlijk akkoord met Al-Nassr. Ook Chelsea accepteerde het Saudische voorstel, maar naar verluidt zou de transfer zijn afgeketst door de medische keuring. De middenvelder annex aanvaller ontkende echter dat er sprake zou zijn van knieproblemen.

CBS Sports stelt dat Al-Nassr het meest recente voorstel opnieuw op tafel heeft gelegd. In dit voorstel gaat het gegarandeerde salaris met veertig procent omlaag, maar kan hij alsnog de overeengekomen vijftien miljoen euro opstrijken door fit te blijven. Voor Saudische clubs is dit een belangrijke voorwaarde gezien de grote toekomstplannen.

Ook Telegraph Sport claimt dat de transfer van Ziyech naar Al-Nassr nog altijd op tafel ligt als optie. In Saudi-Arabië zou hij teamgenoot kunnen worden van Cristiano Ronaldo, die er eind 2022 al neerstreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *