Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Spaans international onder vuur: ‘Wilde penis in haar keel duwen’

Problemen lonken voor de Spaans international Dani Carvajal. Een man die zegt als vertaler te hebben gewerkt voor de nationale ploeg beschuldigd hem van kwalijke acties die plaats zouden hebben gevonden tijdens het WK van 2018. In een onderhoud met Che América Latina doet hij hier een boekje over open.

De vertaler vertelt in het interview dat hij tijdens het WK een avond uit is gegaan met Carvajal, Nacho Monreal en David de Gea. Volgens de tolk zijn de drie voetballers met hem en een paar dames naar een hotelkamer gegaan, waar daarna flessen wodka en een bong werden besteld. “Plotseling vroeg Carvajal mij of ik aan een van de vrouwen wilde vertellen dat hij zijn penis in haar keel wilde duwen.”

Volgens de tolk heeft de dame in kwestie de avond niet met Carvajal doorgebracht, maar met doelman De Gea. “Carvajal kon niet begrijpen dat hij als speler van Real Madrid werd afgewezen”, aldus de man. Carvajal heeft inmiddels via X, voorheen bekend als Twitter, laten weten ontstemd te zijn over de, volgens hem, onterechte beschuldigingen.

“Alles wat er momenteel rond gaat over mij is totaal niet waar. Ik vind het absoluut betreurenswaardig en uiterst delicaat dat de media het recht hebben om straffeloos te schrijven, woorden van derden voor waar aannemen en mijn naam en eer aan te tasten. Ik heb al juridische stappen ondernomen”, aldus de speler van Real Madrid.

2 gedachten over “Spaans international onder vuur: ‘Wilde penis in haar keel duwen’

  1. Als hij dat werkelijk heeft gezegd, moet hij zich voor de rechter verantwoorden. Hij ontkent en neemt zelf juridische stappen. Ik vraag me trouwens af welke beweegredenen de tolk zou hebben, om deze beschuldiging te uiten en waarom dat hij er nu ppas mee komt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *