Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik heb medelijden met Maurice Steijn’

Bij Ajax is het momenteel kommer en kwel. Uit de eerste vier wedstrijden haalde de Amsterdammers slechts vijf punten en ook gisteren gingen ze met 3-1 ten onder bij FC Twente. Verschillende aankopen stonden in de Amsterdamse basis maar konden weinig indruk maken. En dat zag ook verslaggever Jack van Gelder.

Op X haalt hij uit naar het transferbeleid van technisch directeur Sven Mislintat en geeft hij tegelijkertijd steun aan trainer Maurice Steijn. “Prima FC Twente. Zeer dynamisch. Ik heb medelijden met Maurice Steijn. Mislintat is erin geslaagd om een verzameling twijfelgevallen te kopen voor te hoge bedragen.”

Van Gelder heeft in de reacties op zijn bericht verdere kritiek op Mislintat. “Koopt spelers zonder reputatie op een enkele uitzondering na en heeft daarvoor meer dan 100 miljoen uitgegeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *