Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Analist ergert zich mateloos: ‘Die hele K.U.T.-KNVB’

Analist Wim Kieft is niet te spreken over de regels die de KNVB hanteert om een wedstrijd te staken. Afgelopen weekend werden de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord en RKC en Twente stilgelegd omdat er bekers op het veld werden gegooid.

“Maar die hele K.U.T.-KNVB, sorry voor mijn taalgebruik”, zegt Kieft bij Veronica Offside. “Maar die hebben dit zelf allemaal veroorzaakt met die bekertjes door vorig jaar zo’n waardeloze regeling in te stellen.” Presentator Wilfred Genee geeft aan dat ook RKC Waalwijk – FC Twente stil werd gelegd. “Waar zijn we nou mee bezig?”, vraagt Kieft zich af. “Je hebt jezelf nu geketend, dus kunnen ze niet meer terug.”

Jan Boskamp vindt de regeling ‘een lachertje’. “Voor een bekertje, man”, reageert hij. Dick Advocaat kan zich daarin vinden. “Die regeling moet eruit. Dat gaat nu iedere wedstrijd gebeuren”, aldus Advocaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *