Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Club uit de Eredivisie deed poging voor Van Hooijdonk’

FC Utrecht wilde zich deze zomer versterken met Sydney van Hooijdonk. Zo melden goed geïnformeerde bronnen aan het fanmedium UtrechtFans. Ze pakte echter niet door, omdat Van Hooijdonk een veel te hoog salaris vroeg voor de Domstedelingen.

De Nederlandse spits maakte het afgelopen anderhalf jaar veel indruk bij SC Heerenveen, dat hem huurde van Bologna. Van Hooijdonk scoorde vorig seizoen zestien keer in 35 Eredivisie-duels, inclusief de play-offs. Het half jaar ervoor was hij al goed voor zeven treffers in vijftien wedstrijden.

De zoon van Pierre van Hooijdonk keerde deze zomer terug bij Bologna, waar de spits tot dusver slechts viermaal kort mocht invallen in de Serie A. Eerder speelde Van Hooijdonk bij NAC Breda, waar hij een transfer naar Italië verdiende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *