Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Neymar maanden niet inzetbaar na gescheurde kruisband

De Braziliaanse superster Neymar is de komende maanden niet inzetbaar. Hij scheurde namelijk zijn kruisband in het duel tussen Brazilie en Uruguay.

Het nieuws wordt bevestigd door zijn club Al-Hilal. Naast het scheuren van zijn kruisband, heeft de Braziliaanse ster ook schade aan zijn meniscus opgelopen. Hij zal binnenkort worden geopereerd en daarna wacht een maandenlange revalidatie.

Volgend jaar speelt Brazilië in de Copa América. De kans is klein dat Neymar er dan ook bij kan zijn, gezien de ernst van de blessure. Het is niet het eerste kwetsuur van de Braziliaan dit kalenderjaar. Eerder kampte hij met een zware enkelblessure en recent stond hij aan de kant met een spierblessure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *