Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Sandro Tonali voor maar liefst tien maanden geschorst

Sandro Tonali is voor maar liefst tien maanden geschorst vanwege het gokken op voetbalwedstrijden. Hij zal dus de rest van het seizoen niet meer in actie gaan komen voor zijn club Newcastle United.

Dit betekent ook dat de Italiaanse middenvelder het EK van volgend jaar in Duitsland aan zich voorbij moet laten gaan. Tonali is zeker niet de enige speler die in opspraak is gekomen wegens gokken, want meerdere Italiaanse spelers werden al door de politie verhoord.

Naast Tonali zat ook Nicolo Zaniolo in de problemen en nog voordat Tonali en Zaniolo door de Italiaanse bond naar huis werden gestuurd tijdens de interlandperiode was Nicoló Fagiolo ook al in opspraak gekomen. Laatstgenoemde kreeg een schorsing van zeven maanden aan zijn broek. Gegokt en verloren dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *