Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Daar zullen ze spijt van hebben bij Ajax’

Presentator Toine van Peperstraten is van mening dat er dit kalenderjaar veel fout is gegaan bij Ajax. Hij stelt dat Daley Blind zeker nog van waarde had kunnen zijn voor Ajax.

“Ze zullen bij Ajax zeker spijt hebben”, vertelt Van Peperstraten bij Voetbalzone. De ploeg mist nu, door alle vertrokken spelers wel echt een leider. “Als je met Hato doorgaat als centrale verdediger, moet je aan de slag met de linksbackpositie. En is er genoeg vertrouwen in Rensch als rechtsback? Het ontbreekt aan heel veel dingen bij Ajax”, zegt de presentator.

“Waar ik mij het meest over verbaasd heb is het feit dat nieuwe jongens zich eenzaam hebben gevoeld”, gaat hij verder. “Akpom gaf aan dat hij alleen werd gelaten in zijn appartement. Hoe dat kan gebeuren? Een raadsel. Ik sprak laatst met Michael van Praag en ze zijn zich dat nu ook heel goed bewust. Dit mag niet nog een keer gebeuren. Die spelers worden voor miljoenen gekocht. Er moet ook geïnvesteerd worden in het zich thuis laten voelen van die spelers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *