Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wout Weghorst volgend jaar weer in de Eredivisie’

Een terugkeer naar de Eredivisie lonkt voor Wout Weghorst. Een overgang naar FC Twente zou namelijk in het vat zitten voor de spits van het Nederlandse elftal.

in januari verrast door het vertrek van Manfred Ugalde. Met Myron Boadu (AS Monaco) werd een huurling aangetrokken als diens opvolger. “We hebben hoog ingezet”, stelt Bruggink in gesprek met RTV Oost. “Maar we hebben ook nog iemand anders gepolst. Wie? Nou, dat gaat over Wout Weghorst.”

Bruggink vervolgt: “Het is bekend dat hij enorm graag voor FC Twente wil spelen. Het zou dan wel raar zijn als ik hem dan niet bel, maar zijn komst was op dit moment nog onhaalbaar. Uiteraard moet je het wel vragen.” Vooral de woorden ‘op dit moment’ zijn natuurlijk interessant.

Keert Weghorst in de zomer alsnog terug op de Nederlandse velden? “Ik weet het niet. Hij staat gewoon nog onder contract bij Burnley (medio 2025, red.). Maar ik ga er geen geheim van maken dat we hem graag zouden willen. We willen iemand die graag voor de club wil spelen. Nou, dan heb je er wel een. Het zou stom zijn als je zo’n speler – die aan heeft gegeven dat hij graag bij FC Twente wil voetballen – niet zou bellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *