Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij zet zijn krabbel onder vierjarig contract bij Feyenoord’

Chris-Kévin Nadje staat de komende jaren onder contract bij Feyenoord. Volgens het fanmedium ‘1908’ heeft hij namelijk zijn krabbel gezet onder een vierjarig contract.

Hij is donderdag op verschillende plekken in Rotterdam gesignaleerd. Hij zou dan ook een krabbel hebben gezet onder een contract dat hem voor vier jaar aan Feyenoord verbindt. Dat zou dan de derde aanwinst voor het komende seizoen worden voor de Rotterdammers.

Feyenoord zou zo’n slordige half miljoen euro betalen aan FC Versailles, waar Nadje nu onder contract staat. De plekken waar de middenvelder is gesignaleerd zijn het Erasmus Medisch Centrum en rond Trainingscomplex 1908. Ook zou hij de medische keuring hebben doorstaan waarna hij getekend zou hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *