Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ten Hag en Slot in gevecht om dezelfde speler’

De Franse centrale verdediger Leny Yoro staat er goed op bij de grootmachten uit Europa. Hier maakt o.a de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij is op dit moment nog speler van Lille, maar de kans dat hij daar volgend jaar nog speelt lijkt nihil. Real Madrid zou al langere tijd geïnteresseerd zijn in de achttienjarige mandekker. Yoro zou zelf ook graag naar Madrid willen, dus liggen de Madrilenen nu op pole position. Echter zijn ook Liverpool en Manchester United in contact getreden met het management van Yoro. Ook Paris Saint-Germain zou nog interesse hebben.

De achttienjarige Yoro heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij Lille. In eerdere berichtgeving werd een bedrag van zestig miljoen euro genoemd als bedrag dat de Franse ploeg vraagt voor de verdediger. Of die som door de vele interesse hoger is geworden, blijft vooralsnog onbekend. Yoro zelf heeft echter al meerdere malen aangegeven dat Real Madrid zijn eerste keuze is.

Yoro kende afgelopen seizoen zijn echte doorbraak bij Lille. Hij deed in 44 officiële duels mee voor de club en maakte drie goals. Yoro is deze zomer ook nog te bewonderen, want hij zit bij de voorselectie van Frankrijk voor het toernooi tijdens de Olympische Spelen in eigen land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *