Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Eerst PVV stemmen, en dan nu janken’

Johan Derksen heeft onlangs met verbazing gekeken naar het optreden van Jack van Gelder in het programma ‘De Oranjezomer’. Hij hield het namelijk niet droog tijdens één van zijn speeches.

“Ik vind het zo’n mooie selectie en ik heb zoveel vertrouwen in jullie”, sprak Jack van Gelder zichtbaar geëmotioneerd over Oranje. “Ik ben echt onder de indruk.” Derksen krijgt bij de eerste uitzending van Vandaag Inside Oranje de beelden voorgeschoteld en slaat zijn handen voor zijn ogen.

“Verschrikkelijk”, reageert hij lachend. “Ik vind het heel stuitend dat Jack van Gelder mij zes weken na zit te doen en dan begint te grienen. Dan zegt-ie eerst dat hij op de PVV heeft gestemd en dan begint hij daarna te janken.”

René van der Gijp barst in lachen uit. “Hij kraamt ook een hoop onzin uit! Hij zei ook nog dat Brian Brobbey zomaar topscorer kon worden. Zeg dan Harry Kane of een ander, maar Brobbey… die speelt niet eens!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *