Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord in gesprek met Italiaans jeugdinternational’

Feyenoord is momenteel in gesprek met Torino over de 19-jarige middenvelder Aaron Ciammaglichella. Hier maakt het Rotterdamse fanmedium 1908 melding van.

Ciammaglichella speelde afgelopen seizoen in de Onder 19-competitie van Italië. Voor dat team speelde hij al meer dan tachtig wedstrijden (veertien doelpunten en negen assists). Hij kan uit de voeten als centrale en aanvallende middenvelder, maar ook in de voorste linie kan er een beroep op hem worden gedaan.

Feyenoord hoopt de komst van Ciammaglichella binnen enkele weken af te ronden. De jeugdinternational is in eerste instantie in beeld voor de Onder 21-selectie van de Rotterdammers, maar ook zouden serieuze doorgroeimogelijkheden zijn geschetst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *