Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax zet in op hereniging met Farioli’

Ajax overweegt deze zomer toe te slaan voor Pablo Rosario. Hij werkte afgelopen zomer samen met de nieuwe hoofdtrainer Francesco Farioli.

Voetbal International meldt dinsdagmiddag dat Rosario in beeld is bij Ajax. In de Johan Cruijff ArenA zou de multifunctionele een versterking op het middenveld kunnen zijn. Een ruime week geleden noemde Ajax-clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf nog een logische optie voor de hoofdstedelingen.

De 27-jarige brengt de nodige pluspunten met zich mee. Als Amsterdammer en voormalig speler uit de jeugdopleiding kent hij de club goed. Daarnaast maakte hij (bij PSV) veel vlieguren in de Eredivisie. Ook werkte hij met Farioli succesvol samen bij Nice, het is geen geheim dat de 35-jarige Italiaan gecharmeerd is van Rosario. Hij heeft nog een contract tot medio 2026, maar volgens de berichtgeving zou hij een transfer naar Ajax wel zien zitten. Volgens Transfermarkt is hij momenteel zo’n 8 miljoen euro waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *