Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wolves wil toeslaan voor Feyenoord-speler’

Thomas Beelen heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Engelse Wolverhampton Wanderers. Hier maakt het Rotterdamse fanmedium 1908 melding van.

De club heeft nog geen concreet bod gedaan, maar er is duidelijk interesse vanuit Wolverhampton. De verwachting is dat er binnenkort wel een officieel bod wordt neergelegd. De Wolves hebben vernomen dat er een minimumbedrag van ongeveer twintig miljoen euro nodig is om Beelen uit Rotterdam los te krijgen.

Beelen heeft de mogelijkheid om zijn contract bij Feyenoord open te breken en te verlengen. De centrumverdediger kwam nog geen jaar geleden over van PEC Zwolle voor een bescheiden transferbedrag van drie miljoen euro en wist zich in 26 officiële wedstrijden te profileren in De Kuip. Volgens Transfermarkt ligt zijn geschatte marktwaarde inmiddels op twaalf miljoen euro.

Feyenoord hoopt, ondanks de interesse vanuit Engeland, nog steeds op een contractverlenging van Beelen. Volgens ingewijden is dat vooralsnog het meest voor de hand liggende scenario.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *