Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Maar liefst 80 miljoen lonkt voor PSV na het EK’

De heren Jerdy Schouten en Joey Veerman kunnen terugkijken op een formidabel seizoen bij PSV, en staan nu samen in de basis bij Oranje op het EK in Duitsland. Een mooie transfer lonkt dan ook voor het tweetal.

De Duitse media bevestigen nog maar eens dat de naam van Schouten op de verlanglijst van Borussia Dortmund staat, en de nieuwe coach van de Champions League-finalist van 2023-2024, Nuri Sahin, zou er zelfs al een belletje uitgegooid hebben in de richting van hem. Er wordt gerept van een mogelijke transfersom van dertig miljoen euro, wat een fikse winst zou betekenen voor PSV.

Na afloop van Oranje-Polen (2-1) schreef Valentijn Driessen: “Er waren enkele dissonanten met Memphis (Depay, red.), (Xavi, red.) Simons en spelbepaler (Joey, red.) Veerman. De Volendammer was voor zijn doen ongekend slordig in de passing, terwijl zijn PSV-maat Schouten als Busquets in zijn beste jaren speelde.”

Ook ‘dissonant’ Veerman staat er echter goed op bij diverse Europese grootmachten: Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, Bayern München, FC Barcelona én Internazionale zouden wel oren hebben naar een samenwerking. Ook hier wordt er een ‘vraagprijs’ genoemd: vijftig miljoen euro. Worden de Volendammer en Schouten verkocht, dan zou dat PSV dus tachtig miljoen euro op kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *