Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV is er klaar mee en zet streep door nieuw contract’

Andre Ramalho zal na de zomer niet meer in het shirt spelen van PSV. Ze vinden namelijk dat hij teveel tijd heeft genomen om op de contractverlenging in te gaan.

Zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovense club heeft nog de intentie om het contract van de 32-jarige verdediger te verlengen, vanuit kamp Ramalho echter weinig tempo om hierop in te gaan. Het management van Ramalho kijkt naar andere clubs.

Ramalho was de afgelopen jaren een basisspeler bij PSV. Afgelopen seizoen speelde hij 46 wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 goals en 1 assist. Onomstreden is de Braziliaan in Eindhoven echter nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *