Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax-nestor ook na de zomer actief in Amsterdam

Ook na de zomer zal Remko Pasveer flaneren in het shirt van Ajax. Volgens Voetbal International zal hij zijn aflopende contract bij de Amsterdammers namelijk met een jaar gaan verlengen.

Ajax haalde Pasveer in 2021 transfervrij op bij Vitesse. Sindsdien heeft de goalie vijftig officiële wedstrijden voor de Amsterdammers gespeeld. Afgelopen seizoen kwam Pasveer mede door blessureleed geen minuut in actie, maar toch wilde de routinier graag blijven. Ajax zag dat ook zitten, omdat Pasveer als mentor fungeert voor de jonge spelers.

Pasveer accepteert zijn rol als reservedoelman achter eerste keus Diant Ramaj en denkt op die manier van waarde te zijn voor Ajax, net zoals hij vorig seizoen een van de leiders in de kleedkamer was. In april werd al bekend dat beide partijen in gesprek waren over een langere samenwerking. Inmiddels zijn ze eruit: Pasveer gaat zijn contract tot de zomer van 2025 verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *