Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord-sterkhouder gaat een nieuwe krabbel zetten’

Doelman Timon Wellenreuther zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Feyenoord. Met dit nieuws pakt het Rotterdamse fanmedium 1908 uit.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 staan alle seinen op groen. Er moet alleen nog getekend worden en dan staat Wellenreuther hoogstwaarschijnlijk tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord. Die handtekening gaat komende werkweek gezet worden door de Duitser.

Dat betekent dat Wellenreuther deze zomer zijn derde seizoen bij Feyenoord in zal gaan. Lang leek het erop dat de sluitpost ging vertrekken uit Rotterdam. Onder meer PSV toonde interesse. De Duitser wilde graag ergens eerste doelman worden. Het is onbekend of hij die rol komend seizoen gaat vervullen bij Feyenoord. Justin Bijlow staat ook nog altijd onder contract in De Kuip.

Wellenreuther speelde tot op heden veertig officiële duels voor Feyenoord. Zestien keer hield hij de nul. Feyenoord huurde hem in het seizoen 2022/23 van RSC Anderlecht. Een jaar later werd de koopoptie van één miljoen euro gelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *