Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax betaalt vijf miljoen euro voor tweede zomerse versterking’

Ajax is dichtbij de komst van Bruno Fuchs. Hij is een verdediger die onder contract staat bij het Braziliaanse Internacional.

Volgens het medium Todofichajes maakt de nummer één van de Eredivisie verreweg de meeste kans op de handtekening van de 21-jarige verdediger, die 5 miljoen euro kost. Als directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk spijkers met koppen wil slaan moet hij echter wel snel zijn, want volgens de laatste geruchten liggen onder meer Arsenal en Manchester City op de loer.

Het is de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan dit transferberichtje, want in de Johan Cruijff ArenA heeft men al de beschikking over een veelvoud aan stoppers. Joël Veltman, Daley Blind, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Kik Pierie en Edson Álvarez kunnen allemaal in het centrum spelen en daarnaast keert sc Heerenveen-huurling Sven Botman terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *